Gratis Levering
Ved over 999kr

Bestil Online
Hurtig Levering

100% SIKKER
betaling

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Generelle Handelsbetingelser

Dette er de generelle handelsbetingelser for Danguard, som altid gælder for samhandel med Danguard, hvis ikke andet er nævnt.

Danguard leverer varer til hele verden dog primært Danmark.


Produktinformation

www.danguard.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, ligesom der er adgang til instruktionsguider. For yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til info@danguard.dk, al form for korrespondance, support og kundeservice, foregår pr. mail.


Priser og bestilling

Alle priser er i danske kroner og inklusiv 25% moms. Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer uden forudgående varsel.
Når du gennemfører en ordre, vil din faktura blive opbevaret på din konto, hvorfor du efterfølgende kan tilgå den elektronisk.
Efter du har gennemført en ordre på hjemmesiden, vil der blive sendt en ordrebekræftelse til kunden pr. mail.


Levering

Vi bestræber os på at levere alle ordre indenfor 2-5 arbejdsdage. Såfremt levering ikke kan ske inden for dette tidspunkt, vil du blive oplyst herom.
Leveringen sker med henholdsvis Post Danmark, DHL eller TNT, dette kan variere. Leveringsomkostningerne er 49kr, og gratis levering over 999kr.


Betaling

Der kan betales med følgende korttyper: Visa, Visa Dankort, Master Card, Maestro og MobilePay.
Ved betaling med ovenstående betalingskort opkræves der et gebyr på x % pr. transaktion, og 1kr ved betaling med mobilepay.
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til Clearhaus i krypteret form (SSL) som det kun er dig og Clearhaus, der kan læse. Der er således ingen andre, der ser eller gemmer oplysninger om dig.
Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i din besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til dig.
Beløbet trækkes på kortholders konto ved forsendelsen.


Reklamation

Danguard yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra leveringsdatoen på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke skader eller slidtage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Fakturaen skal fremvises til Danguard i forbindelse med anvendelse af reklamationen. Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter du har eller burde have opdaget manglen ske til Danguard hurtigst muligt, og senest indenfor 2 måneder, ellers mister du din ret til at påberåbe dig manglen.


Fortrydelsesret

Danguard yder 14 dages fortrydelsesret fra den dag du har modtaget dine varer. Falder den sidste dag for udøvelse af fortrydelsesretten på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, d. 24. eller 31. december, udløber fristen først den efterfølgende hverdag. Du skal afsende varerne senest 14 dage efter modtagelsen, hvis du ønsker at benytte fortrydelsesretten. Dette gælder dog ikke ved reklamationsombytninger. Varerne skal leveres retur i original emballage og i samme stand som ved modtagelsen. Ønsker du at fortryde dit køb skal Danguard gøres opmærksom på dette, inden varen returneres. Dette skal gøres skriftligt pr. brev eller pr. e-mail indenfor 14 dags-fristen. Du skal herefter afsende varen hurtigst muligt og senest 14 dage efter du har oplyst Danguard at du ønsker at udnytte fortrydelsesretten. Danguard krediterer dig herefter et beløb svarende til varens pris. Du hæfter for en eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.
Hvis vi vurdere at varen er prøvet udover, ovennævnte. Betragter vi varen som brugt/taget i brug, og du vil ved fortrydelse få et reduceret beløb, eller intet af købsbeløbet retur, alt afhængig af varens stand.
Hvis hele beløbet ønkskes retur, må du altså kun bruge/prøve varen som man ville gøre i en fysisk butik, og ikke tage varen i egentlig brug.
Du skal selv betale returportoen, og denne vil ikke blive refunderet. Forsendelser sendt ufrankeret eller pr. efterkrav nægtes modtagelse. Ved krediteringer overføres penge kun tilbage via bankoverførsel, vedlæg derfor altid kontonummer ved udnyttelse af fortrydelsesretten. Tilbagebetalingen sker senest 14 dage efter Danguard har modtaget din meddelelse om udnyttelse af fortrydelsesretten, dog vil Danguard tilbageholde betalingen indtil varerne er modtaget retur.


Defekte varer

Ved modtagelse af defekte varer, kontakt Danguard straks, så vi kan rette fejlen.


Udsolgte varer

Vi tager forbehold for udsolgte varer, men Danguard kontakter dig som kunde for at tilbyde et alternativ.


Persondataloven

Danguard er underlagt den danske persondatalov, hvorfor det i henhold til denne skal oplyses, at Danguard er at betragte som dataansvarlig for de oplysninger der er registreret om kunder og besøgende på hjemmesiden. 

I forbindelse med Deres afgivelse af en ordre, er det nødvendigt at indsamle forskellige oplysninger om Dem, herunder f.eks. navn, adresse, telefonnummer og email mv. Oplysningerne indsamles alene med henblik på at gennemføre den afgivne ordre. Informationerne transporteres og lagres enten i papirform eller elektronisk i ukrypteret form og gemmes i 5 år i henhold til bogføringsloven. 

Det er vigtigt for os at beskytte Deres personlige oplysninger, hvorfor vi har valgt ikke at videregive oplysninger om Dem til tredjemand, ligesom vi ikke indhenter oplysninger om Dem fra tredjemand.

I henhold til persondatalovens skal Danguard gøre Dem opmærksom på, at De har ret til indsigt i og mulighed for rettelse af de oplysninger, som opbevares af os, samt at gøre indsigelser mod de oplysninger der opbevares. 

 Såfremt De har spørgsmål til vores persondatapolitik, er De velkommen til at kontakte os på nedenstående mail.


E-markedsføring

De har mulighed for at tilmelde Dem vores nyhedsbrev med information om virksomheden, tilbud, konkurrencer mv.

I forbindelse med Deres tilmelding til nyhedsbrevet opbevares de af Dem opgivne oplysninger med henblik på fremsendelse af netop nyhedsbrevet.


Kundeservice

Al henvendelse, foregår via vores kontaktformular, og efterfølgende via mail.
Det er ikke muligt at kontakte os på telefon.


Kontaktoplysninger Danguard

Adresse Otto Pedersvej 1, 6960 Hvide Sande
Email info@danguard.dk
CVR-nr. 20 07 53 76