Gratis Levering
Ved over 999kr

Bestil Online
Hurtig Levering

100% SIKKER
betaling

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

STANDARD ALARM

Hos Danguard er det ikke noget problem at vælge husalarmer uden abonnement af høj kvalitet. Alarmen har en række fordele som praktisk LCD-display med tidsangivelse, sendefrekvens på 433MHz, særdeles gode fjernstyringsmuligheder samt mulighed for en stor overvågningsradius.        

Husalarmer uden abonnement, for eksempel AS-200-anlægget, er karakteriseret ved høj sikkerhed, god funktionalitet, brugervenlighed og fleksibilitet. 

Systemet har 99 trådløse og 4 kabelforbundne overvågningszoner.

Systemet kan betjenes af op til 8 fjernbetjeninger.

Alarmsystemet kan selvfølgelig også fjernstyres via telefonnettet. Alarmen sendes til det telefonnummer, du har oplyst. Der er mulighed for at lagre op til 6 telefonnumre.
Ved alarm kan der sendes sms-meddelelse til op til 3 telefonnumre.

Højttaler og intercom er integreret i systemet.

En integreret akkumulator beskytter mod eventuelt strømudfald.

Der er mulighed for at udvide systemet med flere sensorer (op til 100), så alle dele af ejendommen kan beskyttes, både hus, have og garage.

Liste  Tabel 

 1. Billig privat alarm

  Standard Tyverialarm - BASIS PAKKE

  Billig privat alarm fra Danguard. AS-200 sørger med sin enkle funktionalitet og praktiske design for en god og sikker beskyttelsesløsning. Hurtig installation og enkel betjening er nogle af kendetegnene ved systemet.

  Vis detaljer
  1.295,00 DKK
 2. Alarm til sommerhus

  Standard Tyverialarm - MEDIUM PAKKE

  Har du ud over helårsbolig også sommerhus, ved du, hvor vigtigt det er, at du kan føle, at sikkerheden er i top ved dit sommerhus. Med en alarm til sommerhus, der har fleksibel og sikker fjernbetjening, er du et rigtig godt skri Vis detaljer

  Pris: 1.790,00 DKK

  Specialpris 1.749,00 DKK

 3. Sommerhus alarm

  Standard Tyverialarm - TOTAL PAKKE

  En sommerhus alarm er obligatorisk til god beskyttelse af din sommerhusbolig.  En GSM-forbindelse med blant andet fjernstyring over telefonnettet. Et stort antal trådløse sensorer. Alt sammen velegnet til at passe godt på d Vis detaljer

  Pris: 2.188,00 DKK

  Specialpris 2.099,00 DKK

 4. Hjemmealarm system

  Standard Tyverialarm - KOMPLET PAKKE

  Med et AS-200 Hjemmealarm system er der gjort en indsats for sikkerheden i din bolig. Nem installation og betjening gør det enkelt og trygt at have et AS-200 hjemmealarm system.

  Vis detaljer

  Pris: 2.983,00 DKK

  Specialpris 2.849,00 DKK

Liste  Tabel