Gratis Levering
Ved over 999kr

Bestil Online
Hurtig Levering

100% SIKKER
betaling

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

BASIC ALARM

Danguards alarmsystem til private boliger leveres som en fuldt færdig pakkeløsning, så du skal kun koncentrere dig om at få systemet installeret. Med andre ord et meget moderne og brugervenligt system.     

Vores system leveres selvfølgelig med dansk menu og dansk tale, så du ikke oplever  problemer med at indstille og betjene dit nye alarmsystem. I det hele taget er alarmsystemt meget nemt at bruge, så indstilling af telefonnumre og andre data foregår ubesværet. 

Køber du et alarmsystem til private fra Danguard, køber du et system, du kan betjene ikke bare på matriklen, men selvfølgelig også på afstand, idet der i vores system kan snakkes med alarmen via telefon

Liste  Tabel 

 1. Billig alarmsystem fra 995kr online

  Basic Tyverialarm - BASIS PAKKE

  Med et billig alarmsystem fra Danguard er du sikret et topmoderne, multifunktionelt overvågningssystem, som passer til din bolig. Alarmen leveres med en pakke med komplet basisudstyr og består af blandt andet kabler, netadapter, fjernb Vis detaljer

  995,00 DKK
 2. billig alarm til huset

  Basic Tyverialarm - TOTAL PAKKE

  Vi har alarmer til alle boliger på mellem 50-300m². Så der er også en alarm, der passer til netop din bolig. Få kyndig vejledning hos os, inden du vælger ny alarm.

  Vis detaljer
  2.669,00 DKK

Liste  Tabel