Gratis Levering
Ved over 999kr

Bestil Online
Hurtig Levering

100% SIKKER
betaling

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

PLUS ALARM

Alarmer til private hjem. Danguard Alarm-System AS-300 med trådløs fjernbetjening er velegnet for boliger op til 100 m².

Danguard Alarm-System AS-300 med dansk tale og dansk menustyring. Alarmanlægget leveres som en komplet pakkeløsning som blandt andet indeholder 2 stk. RFID-nøglebrikker på 2 cm med indbygget kode. Nøglebrikken holdes op foran alarmpanelet. Ved hjælp af nøglebrikker kan man altså slå alarmen fra uden at måtte anvende kode. Derfor er anlægget fortrinligt for børnefamilier.

IQ-sensorer inkluderet i systemet, hvilke giver besked ved behov for batteriskift.

Liste  Tabel 

 1. Alarm til lejlighed

  Plus Tyverialarm - BASIS PAKKE

  Driftssikker alarm til lejlighed, med to kabelforbundne og mange trådløse overvågningszoner. Mange forskellige alarmeringsløsninger.

  Vis detaljer
  1.795,00 DKK
 2. alarm lejlighed

  Plus Tyverialarm - MEDIUM PAKKE

  Danguard Alarm-system AS-300 egner sig fortrinligt til alarm lejlighed. Til lejligheder op til ca. 100m². Trådløse sensorer er garant for nem installation uden brug for specifik viden. Alarmen beskytter dine ejendele til enhver t Vis detaljer

  Pris: 2.291,00 DKK

  Specialpris 2.249,00 DKK

 3. Alarm i hjemmet

  Plus Tyverialarm - TOTAL PAKKE

  Med alarmsystemet AS-300 er der sørget for tryg alarm i hjemmet. Anlægget har en enkel opbygning og håndtering og kan anvendes som privatalarm af hele familien. Sikkerheden er højnet i dit hjem med en lille indsats.

  Vis detaljer

  Pris: 2.688,00 DKK

  Specialpris 2.599,00 DKK

 4. husalarm uden abonnement

  Plus Tyverialarm - KOMPLET PAKKE

  Der er rige muligheder for at få en moderne husalarm uden abonnement. Med Danguard Alarm-system AS-300 får du en komplet, multifunktionel alarm til hjemmet, som er let at betjene for hele familien. Alarmen leveres som en komplet pakkel Vis detaljer

  Pris: 3.483,00 DKK

  Specialpris 3.329,00 DKK

Liste  Tabel